Jussi Järvinen

Jussi Järvinen

Syntymävuosi: 1991

Olen valmistunut kiropraktikoksi kesällä 2018 University of South Wales -yliopistosta. Alalle minut ajoi urheilu ja se onkin ollut keskeisessä asemassa läpi opiskelujen. Maisterin työni tein ammattijääkiekkoiluun liittyvistä niska- ja päävammoista.

Kiropraktikkona haluan olla mukana edistämässä ammattini, sekä koko konservatiivisen hoidon kehitystä ja tästä työstä minua onkin jo palkittu kansainvälisesti.

Terveydenhuollon ammattilaisena lähestyn ongelmia biopsykososiaalisen mallin mukaisesti ottaen huomioon kaikki elämän osa-alueet. Minulle on myös ensisijaisen tärkeää, että hoito on kustannustehokasta ja sisältää aina manuaalisen hoidon sekä itsenäisen harjoittelun, jotta yksilöllä on mahdollisimman suuri vaikutus omaan terveyteensä.

Kiropraktisella hoidolla pyrimme pääsemään eroon erilaisista liike- ja liikekontrollihäiriöistä sekä epänormaalista hermoston toiminnasta, jonka seuraukset usein aiheuttavat erilaisia kiputiloja. Hoidan myös muita tuki- ja liikuntaelinongelmia kuten urheiluvammoja.

Olen Valviran rekisteröimä kiropraktikko ja minut, sekä muut kollegani löytää sivulta: https://julkiterhikki.valvira.fi/

Nettisivut: https://jussijarvinen.fi/


KiHy Turku – Turun Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, Urheiluhieroja, hieronta Turku.