Yliopistokoulutus

Suomessa toimivat kiropraktikot ovat valmistuneet Euroopasta, Yhdysvalloista tai Australiasta. Euroopassa 5–6 vuotta kestävän maisteritasoisen yliopistotutkinnon voi suorittaa Sveitsissä, Ranskassa, Isossa-Britanniassa, Espanjassa, Turkissa ja Tanskassa. Pohjoismaiden ainoa yliopistotutkinto toimii Tanskan Odensen lääketieteellisen tiedekunnan yhteydessä.
Jussi Järvinen on suorittanut MChiro (D.C.) tutkinnon University of South Wales -yliopistossa. Yli vuoden mittaisen klinikkaharjoittelun hän suoritti yliopiston ohella Welsh Institute of Chiropractic -klinikalla.
Euroopassa toimii useita kiropraktikoille suunnattuja maisteriohjelmia, jotka syventävät peruskoulutusta esimerkiksi neurologisessa kuntoutuksessa, harjoitteluterapiassa, pediatriassa ja kuvantamisessa. Luonnollisesti osa jatkaa opintojaan muissa yliopisto- ja jatko-opinnoissa. Esimerkiksi Tanskassa on tällä hetkellä 27 väitellyttä kiropraktikkoa. Euroopassa on lisäksi useampia kymmeniä kiropraktikoita, joilla on myös lääkärin koulutus.
Duodecim.

KiHy Turku – Turun Kiropraktiikka & Hyvinvointiklinikka: Kiropraktikko, Fysioterapeutti, hieronta Turku.