Fysioterapeutti

Jani Lehtonen

Tarkkaan tutkimukseen pohjautuvaa fysioterapiaa

Tarjoan näitä palveluita:
Palvelen asiakkaita kielillä:
Jani Lehtonen

Olen toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2014 lähtien, joista viimeiset 3 vuotta urheilijoiden parissa. Urheilijoiden tukena olen toiminut sekä yksilö- että joukkuelajeissa. Eniten kokemusta löytyy kuitenkin yleisurheilusta, jossa olen työskennellyt MM- ja olympiatason urheilijoiden kanssa. Yleisurheilun lisäksi lajikirjo on ollut laaja, mm. salibandy, jääkiekko, käsipallo, uinti, triathlon, suunnistus ja telinevoimistelu.  

Fysioterapeuttina oma toimintani pohjautuu tarkkaan tutkimiseen ja sen pohjalta tehtyihin johtopäätöksiin. Pyrin aina löytämään ongelmalle syy-seuraus-suhteen enkä vain hoitamaan oiretta. Käytän työssäni manuaalisen hoidon lisäksi yksilöllisesti suunniteltuja harjoitteita.

Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikki iästä ja kuntotasosta riippumatta. Urheilijoiden ja liikuntaa harrastavien ihmisten kanssa olen työskennellyt useita vuosia ja uskon pystyväni auttamaan heitä haastavissakin ongelmissa. Urheilijoiden kohdalla minua kiinnostaa erityisesti harjoitettavuuden kehittäminen, vaikka mitään konkreettisia ongelmia ei olisi. Valmentajat ovat myös tervetulleita käynnille mukaan.

Osaamisalueeseeni kuuluvat erilaisten TULE-peräisten vaivojen hoito ja kuntoutus. Erityisosaamista löytyy jalkaterän ja nilkan sekä olkapään alueen manuaalisiin hoitotekniikoihin ja harjoitteisiin. Lisäksi nuorten rasitusperäisten vammojen kuntoutus sekä vammoihin liittyvät tekijät ovat oman mielenkiinnon kohteena.

Toimin tällä hetkellä myös Turun Seudun Urheiluakatemian vastaavana fysioterapeuttina ja työskentelen päivittäin osana moniammatillista työyhteisöä.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika