Osteopatia

Osteopatia on manuaalisen terveydenhuollon hoitomuoto. Se on kokonaisvaltaista kehon hoitoa perustuen mm. anatomian, fysiologian ja embryologian periaatteisiin.

Osteopatia on manuaalisen terveydenhuollon hoitomuoto. Se on kokonaisvaltaista kehon hoitoa perustuen mm. anatomian, fysiologian ja embryologian periaatteisiin. Tarkoituksena on tukea terveyttä ja hyvinvointia sekä kehon omaa parantumiskykyä. Terveyden ja hyvinvoinnin edellytyksenä on luuston, lihasten, sidekudoksen, nivelsiteiden, hermoston ja verenkierron saumaton yhteistyö.

Osteopatiassa tutkitaan ja analysoidaan kehon rakenteellisia ja toiminnallisia häiriö- ja kiputiloja. Tutkiminen tapahtuu palpaation (käsin tunnustelun) avulla. Hoito sisältää erilaisia menetelmiä pehmytkudostekniikoista aina nivelten artikulaatio- ja manipulaatiotekniikoihin. Näin luodaan hyvät edellytykset paranemiselle ja toipumiselle. Menetelmät vaikuttavat kipuun ja liikerajoituksiin pääasiassa hermostollisen mekanismin kautta.

Osteopaattinen hoito sovitetaan jokaiselle yksilöllisesti alkutukimusten ja löydösten pohjalta. Hoito on turvallista ja soveltuu vauvoista lähtien aktiiviurheilijoihin ja seniori-ikäisiin asti. Usein osteopaatille tullaan selkä- ,niska- ja hartiakipujen vuoksi, mutta yhtä hyvin myös migreenin, päänsäryn, purentavirheiden, unettomuuden, stressin sekä työ- ja urheiluperäisten rasitusvammojen vuoksi.

Klassinen ja ortopedinen osteopatia

Tarjoamme KiHy Turun vastaanotolla sekä klassista- että ortopedista osteopatiaa. Klassista osteopatiaa tarjoaa Petri Palviainen. Ortopedista osteopatiaa tarjoaa Riku Rantanen

Tämän palvelun voit maksaa myös:

Tämän palvelun asiantuntija:

Petri Palviainen

Hierontaa osteopaattisin tekniikoin.
Lue lisää

Riku Rantanen

Ortopedinen osteopaatti ja voimavalmentaja
Lue lisää

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika