Hinnasto

Hintoihin sisältyy palvelumaksu sekä tarvittaessa kantamaksu. Laskutuslisä on 5€
Peruuttamattomasta käynnistä peritään täysi maksu.

Hieronta KiHy Turku

Kiropraktiikka

Vastaanottokäynti, enintään 45min (ensikäynti): 89€
Ensikäynti pitää sisällään hoitosuunnitelman luomisen sekä hoidon aloituksen. Vaivaan liittyvän historian lisäksi keskitymme ensikäynnillä erilaisiin ortopedisiin-, neurologisiin-, ja toiminnallisiin testeihin joiden mukaan luomme hoitosuunnitelmaa. Hoito itsessään pitää sisällään erilaisia manuaaliterapian keinoja kuten nivel-manipulaatiota, jonka lisäksi painotamme terapeuttiseen harjoitteluun.

Vastaanottokäynti, enintään 30min: 75€
Jatkokäynti on jatkumoa ensikäynnin hoitosuunnitelman mukaan.
Ensikäynnin yhteydessä määrittelemme, kuinka pitkät jatkokäynnit tarvitset.

Vastaanottokäynti, enintään 20min: 60€
Jatkokäynti on jatkumoa ensikäynnin hoitosuunnitelman mukaan. Ensikäynnin yhteydessä määrittelemme, kuinka pitkät jatkokäynnit tarvitset.


Kuntoutus- ja treeniohjelmat: Hinnat riippuvat niiden laajuudesta.

Fysioterapia

Fysioterapeutin ensikäynti: 60min: 79€
Ensikäynti sisältää tilanteesi alkukartoituksen, tutkimisen ja fysioterapeuttisen diagnoosin. Käynnillä luodaan tavoitteidesi ja toiveidesi mukainen kuntoutussuunnitelma.

Jatkokäynti: 45min: 66€
Jatkokäynti on jatkumoa ensikäynnin hoitosuunnitelman mukaan.

Naprapatia

Naprapaatin ensikäynti: 45min: 70€
Naprapatian ensikäynti sisältää alkuhaastattelun, tutkimisen, hoitosuunnitelman, manuaalisen käsittelyn ja neuvonnan. Toimii myös jatkokäyntinä.

Jatkokäynti: 30min: 60€
Jatkokäynti on jatkumoa ensikäynnin hoitosuunnitelman mukaan.

Hieronta

Klassinen- ja urheiluhieronta:
30min: 34€ / 45min: 49€ / 60min: 59€
Hieronta toteutetaan klassisena mobilisoivana hierontana tai käyttäen osteopaattisia tekniikoita. Toteutus sovitaan käynnin aluksi paikanpäällä.

Raskausajan hieronta:
50min / 70€
Hieronta toteutetaan klassisena mobilisoivana hierontana tai käyttäen osteopaattisia tekniikoita. Toteutus sovitaan käynnin aluksi paikanpäällä.

Osteopatia

Ortopedinen osteopatia

Enintään 60min: 80€ *
Enintään 45min: 70€ *
Enintään 30min: 60€
Vastaanotolla keskustelemme oireistasi ja miten ne vaikuttavat elämääsi. Keskustelun jälkeen pyrimme määrittämään ongelman alkuperää ortopedisin, neurologisin sekä toiminallisin testein. Käymme yhdessä löydökset läpi ja näiden havaintojen perusteella suunnittelemme yhdessä hoitosuunnitelman joka edustaa sinun tavoitteitasi ja tarpeitasi. Hoito voi sisältää pehmytkudosten käsittelyä, nivelmobilisointia, nivelmanipulaatiota, akupunktiota/dry needlingiä ja kuntouttavaa harjoittelua (tai nykyisten liikuntatottumusten modifointia).

*Varaathan ensikäynnille 60 minuutin vastaanottoajan yli 6vk kestäneille oireille, 45min alle 6vk kestäneille oireille.
30min aika soveltuu pääasiassa osteopaattiseen käsittelyyn tai akupunktioon.

Klassinen osteopatia

Enintään 50min: 70€
Enintään 30min: 60€
Vastaanotolla keskustelemme ja käymme läpi oireesi ja mitä vaikutuksia niillä on. Sen jälkeen teemme täsmentäviä testauksia ja kartoitamme ongelman laajuutta ja vaikuttavuutta. Näin muodostuu yhteistyössä juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma.

Raskausajan osteopatia 50min: 70€
Raskausajan osteopatialla on tarkoitus helpottaa odottavan äidin oloa sekä mahdollisia tuki- ja liikuntaelin oireita. Käytössämme on Belloost raskausajan tyyny, joka tarvittaessa mahdollistaa odottavan äidin vatsallaan makuun.

Lasten & vauvojen osteopatia 45min: 65€
Tämä aika sopii 0-12 vuotiaiden lasten ja vauvojen ensi- ja jatkokäynnille. Vastaanotolla käymme läpi lapsen oirekuvaa ja siihen liittyviä tekijöitä. Tämän jälkeen tehdään osteopaattinen tutkiminen sekä hoito lempeillä manuaalisilla tekniikoilla. Vastaanotolla edetään lapsentahtisesti, joten aikaa on varattu runsaasti.

Vanhempi & vauva osteopatia 90min: 110€
Sekä vanhemman, että vauvan osteopaattinen hoito samalla käyntikerralla. Kesto enintään 90 min. Mikäli mahdollista, otathan mukaasi jonkun huolehtimaan vauvasta vanhemman hoito-osuuden ajaksi.

Purentalihasten hoito

Purentalihasten hieronta: 30min: 45€ / 45min: 60€ / 75min: 75€
Purentalihasten hieronnassa käydään purentalihasten lisäksi läpi niska-hartiaseutua, kallonpohjaa ja kaulan lihaksia.


Purentalihasten Fysioterapia: 45min : 66€ / 60min: 79€
Purentalihasten fysioterapia sisältää purentalihasten manuaalisen käsittelyn sekä fysioterapeuttisen ohjauksen itsenäiseen harjoitteluun.

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika