Vastaava Fysioterapeutti

Jenni Aaltonen

Turun Ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti.

Tarjoan näitä palveluita:
Palvelen asiakkaita kielillä:
Jenni Aaltonen

Olen Turun Ammattikorkeakoulusta valmistunut fysioterapeutti. Alalle minut johdatti loppumaton mielenkiinto liikkumista, liikkumisen edellytyksiä ja niiden kehittämistä kohtaan. Taustani juurtavat tanssin pariin, jossa ensin itse toimin kansainvälisesti menestyneenä tanssijana ja sen jälkeen niin harraste- kuin maajoukkuetason kilpailevien tanssijoiden valmentajana ja tämä työ jatkuu intohimoisena edelleen. Fysioterapeutin ja tanssivalmentajan työn lisäksi ohjaan crossfit-tunteja. Kyseisen lajin parissa viihdyn itsekin!

Fysioterapeuttina olen utelias ja luova, sekä pyrin jatkuvasti kehittämään omaa ammattiosaamistani kouluttautumalla eri osa-alueilla. Pidän perusteluista ja toimiessani asiakkaan kanssa tavoitteenani on edistää asiakkaan omaa ajattelua ja oppimista. Urheilufysioterapia on vahvin mielenkiinnonkohteeni.

Vastaanotollani käy paljon tanssijoita, nuoria urheilijan alkuja, crossfit-harrastajia sekä työikäisiä liikuntataustalla tai ilman. Olit sitten terve tai loukkaantunut, nuori tai ikääntynyt, urheilija tai ilman minkäänlaista urheilutaustaa, autan sinua edistymään tavoitteidesi mukaisesti ja luomaan optimaaliset edellytykset arjessa tai lajissa suoriutumiseen.

Ota yhteyttä niin keskustellaan, miten voisin auttaa sinua.

Erikoisosaamisalueeni:

  • Rasitusperäiset vammat
  • leikkauksen jälkeinen kuntoutus
  • urheiluvammat
  • Ylä- ja alaraajojen vaivat
  • Olkapääkivut
  • Alaselän vaivat, joista erityisesti rasitusvammat / murtumat
  • Leuan alueen vaivat (purentaongelmat)

Seuraa minua Facebookissa:

Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman nopeaa, kustannustehokasta ja viimeisimpiin tutkimustuloksiin perustuvaa hoitoa.

Varaa aika hoitoon!

Varaa aika